فواید استفاده از تخم مرغ های غنی شده با سلنیوم

فواید استفاده از تخم مرغ های غنی شده با سلنیوم

تخم مرغ غنی شده


سلنیوم یکی از عناصر کمیاب است که به مقادیر ناچیز در بدن انسان وجود دارد و برای حفظ سلامتی و پیشگیری از انواع بیماری ها از جمله سرطان بسیار ضروری می باشد.این عنصر برای اولین بار در سال 1817 میلادی به عنوان یک ماده سمی کشف شده ولی طی سال های دهه 1950 به خاطر خواص حیاتی که درباره آن شناخته شده به عنوان یک سوپراستار در بین مواد مغذی , جایگاه مهمی پیدا کرد و از آن زمان تا کنون موضوع تحیقیات و آزمایش های بیشمار در مراکز دانشگاهی  و انستیتو های پژوهشی جهان قرار گرفت و بطور روز افزون بر اهمیت و ضرورت مصرف آن جهت مقابله با انواع بیماری های التهابی از جمله سرطان های پروستات , پوست,پستان , روده بزرگ , ریه , مثانه و همچنین بیماری های آسم , دیابت , آرتریت روماتوئید,تصلب شرائین , حمله قلبی , سکته مغزی و اختلالات ناشی  از ضعف سیستم ایمنی تاکید گردید.
نقش اصلی و اساسی سلنیوم در بدن مربوط ب دخالت آن در تولید آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز است که خاصیت آنتی اکسیدان بسیار قوی دارد.این آنزیم مسئول  خنثی سازی سموم در بدن بوده و بر ضد ریشه های آزاد که ذرات اولیه ایجاد سرطان را تشکیل می دهند عمل می نماید.
همکاری سلنیوم و ویتامین ای E به عنوان قوی ترین عوامل آنتی اکسیدان در بدن می تواند از آسیب رساندن ریشه های آزاد به غشاهای سلولی و عوامل ژنتیکی DNA سلول ها که زمینه را برای تشکیل تومورها و سرطان ها فراهم  می سازند جلوگیری نماید.
آلودگی هوا و قرار داشتن به مدت های طولانی در محیط های سم آلود بودن  در معرض اشعه و همچنین مصرف داروهای شیمی درمانی و سایر فراورده های سمی نیاز بدن را به سلنیوم افزایش می دهد.
افراد سیگاری به دلایل متعدد , مقادیر کمتری سلنیوم در بدن دارند.زیرا ثابت شده  که توتون , جذب سلنیوم غذایی را در بدن کم می کند.علاوه بر این بسیاری از سیگاری ها عادت غذائی ناقصی داشته و کمتر از غذاهایی که حاوی  سلنیوم هستند استفاده می کنند.   اطلاعات بیشتر در سایت chiken-device

/ 0 نظر / 25 بازدید