لاچین پرنده‌ای شکاری

لاچین پرنده‌ای شکاری از سردهٔ شاهین در گروه سیاه‌چشمان است که در آفریقا، غرب آسیا و جنوب شرقی اروپا زندگی می‌کند
 
لاچین همانند بحری و کمی کوچکتر از آن که از تارک نخودی رنگ و نوار شاربی باریک و کشیده که از سطح پشتی کم‌رنگتر از بحری و سطح شکمی سفید کم‌لکه و نه مانند بحری دارای خطوط عرضی، برخوردار است. لاچین نابالغ در سطح پشتی پررنگ‌تر از پرنده بالغ و در سطح شکمی پرلکه‌تر از آن است
 
این پرنده زمستان‌ها در ایران نیز در مناطقی که بحری‌ها گذران می‌کنند یافت می‌شود و نیز در برخی از مناطق ایران گویا بومی است. لاچین به تعداد کم در جزایر کوچک سنگی دریاچه ارومیه  زاد و ولد می‌نماید و ظاهرآ بومی این ناحیه است
 
این پرنده بیشتر از پرندگان دریایی کوچک در جنوب ایران، از تیهوها، کبوترها و برخی از جوندگان و خزندگان نیز تغذیه می‌کند
 
لاچین از سرعت کمتری نسبت به بحری و شاهین بهره‌مند است و نیز در یادگیری کندتر و ترسوتر از آن‌ها می‌باشد ولی رفتاری شبیه به حد فاصل شاهین و بحری از خود نشان می‌دهد

لاچین

 

برای اطلاعات بیشتر به مرجع جوجه کشی ایران و دستگاه جوجه کشی آمریکایی مراجعه فرمایید.

 

منبع: www.joojekeshi.com --- www.iranjooje.com --- www.hovabator.ir


/ 0 نظر / 31 بازدید