روش جوجه گیری از مرغ توسط ماشین جوجه کشی
نویسنده : شرکت گروه صنعتی مینیاتور E.I.G - ساعت ٧:٤۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۳/۱٧
 

 

مرغ-روش جوجه کشی از تخم مرغ

                          روش جوجه گیری از انواع تخم مرغ نطفه دار توسط ماشین های جوجه کشی ساخت ماشین سازی برادران اسکندری

روش جوجه گیری تخم مرغ نطفه دار توسط ماشین های جوجه ماشینی ساخت شرکت اندیشه سبز:طول دوره جوجه کشی در مرغ و تخم مرغ 21 روز می باشد .  18 روز اول  آن در ستر و 3 روز آن در هچر می باشد. بعد از خارج کردن تخم مرغ های نطفه دار از یخچال انها را به مدت 6 تا 8 ساعت در دمای معمولی اتاق قرار دهید ؛ دستگاه جوجه کشی را 24 ساعت قبل روشن کرده و دما را روی 38 درجه تنظیم کنید و میزان رطوبت 55 تا 60درصد باشد.تخم مرغ ها به گونه ای در دستگاه قرار دهید که قسمت پهن آنها رو به بالا باشد، در مدت 18 روز اول  میزان چرخش هر ساعت یک بار و میزان حرارت 38 درجه و البته میزان رطوبت 55 تا 60 درصد خواهد بود ، بعد از 18 روز دستگاه را در حالت هچ (هچر) قرار می دهیم و به مدت سه روز میزان رطوبت را به 70درصد و میزان حرارت را به 37درجه می رسانیم در این مدت نیازی به چرخش وجود ندارد،در طی سه روز جوجه ها از تخم بیرون می آیند معمولا در دستگاه های جوجه کشی ساخت ماشین سازی اسکندری چند ساعت بعد از خارج شدن جوجه ها از تخم آنها را از دستگاه خارج می کنند.معمولا بررسی رشدجوجه ها در روز هفتم و چهاردهم جوجه کشی انجام می پذیرد. برای این کار تخم مرغ را در یک اتاق تاریک در مقابل یک لامپ روشن می گیرند . جنین های که زنده باشند به صورت یک لکه تیره با رگهای خونی دیده می شوند و شکل عنکبوتی دارند و با حرکت دادن تخم مرغ جنین نیز حرکت می کند و اگر جنین تلف شده باشد ، فاقد رگهای خونی و به پوسته چسبیده است و یک حلقه صورتی رنگ اطراف آن را گرفته است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با دفتر شرکت تماس حاصل فرمایید و یا به وب سایت تخصصی شرکت مراجعه نمایید.

وبسایت ها :‌

 www.joojekeshi.com

 www.chicken-device.blogfa.com

 ایران ماشین  جوجه کشی 

 دفتر مرکزی فروش

044.32341796
044.32346612
044.32379188

کارشناسان فروش

رضا اسکندری:09143403463
رسول محمودی:09143883380

دفتر فروش تهران

021.66916215
021.66916216

رامین نادری:09125547229
علی حنیفه:09143889129