دستگاه جوجه کشى چکاوک

پرنده چکاوک انواع متعددی دارند که به شرح زیر می‌باشند:

 

 زیستگاه

بیابانهای سنگلاخ ودامنه‌های صخره‌ای کوهستانی را ترجیح می‌دهد واز بیابانهای ماسه‌ای باز دوری می‌جوید.

بومی وفراوان است. خانواده چکاوک عمدتاً در نیمکره شرقی زندگی می‌کنند شاید معروفترین چکاوک، چکاوک آسمانی است که در سراسر اروپا ونواحی معتدل آسیا زندگی می‌کنند. بلندیش به ۱۸ سانتیمتر می‌رسد. پوشش پشتی رنگ پرهایش قهوه‌ای تیره‌است. چکاوک آسمانی معمولاً لانه اش را روی زمین میان کشتزارهای باز می‌سازد. ممکن است در ساختن لانه از علف ، مو ، تکه‌های پارچه وغیره استفاده نماید. چکاوک آسمانی بواسطهٔ آوازه خوان هنگام پرواز شهرت دارد. مردم اغلب آواز آنها را هنگام پرواز می‌شنوند.
چَکاوَک هُدهُد (نام علمی: Alaemon alaudipes) پرنده‌ای دانه‌خوار و حشره‌خوار با منقاری بلند و خمیده، دشتی و بومی، مخصوصاً در مناطق نیمه‌بیابانی که مملو از درختچه است و تلماسها، و احیاناً در تلماسهای ساحلی، و دره‌های کوهستانی و مناطق باز و سنگلاخی دیده می‌شود. پرنده چکاوک هدهد اندکی از چکاوک بزرگ‌تر است. این پرنده در فصل‌های مختلف در دشت و صحرای کشور قطر زیاد دیده می‌شود. عموماً پرنده‌ای بومی است و تقریباً در سایر مناطق شبه جزیره عربستان وجود دارد.
طول تقریبی پرندهٔ چکاوک هدهد ۲۰ سانتیمتری است با بدنی نسبتاً لاغر، سطح پشتی چکاوک هدهد به رنگ خاکی مایل به خرمایی با لکه‌های سیاه، باکناره‌های سیاه که شهپرهای آن رفته رفته از وسط به کنار کوتاهتر است. در کنار گردنش لکه‌ای مرکب از رگه‌های سفید وسیاه تو هم است. قسمت زیر بدنش مایل به سفید و پر زیر دمش به رنگ سیاه است. منقاری دراز وکمی خمیده، وطول منقارش ۴ سانتیمتر می‌باشد. بالهایش مانند بالهای هدهد مخطط سیاه وسفیده و پاهایش بلند است. از منقارش برای حفر در زمین برای ایجاد لانه، وکسب غذا استفاده می‌کند.
پرنده نر آوازی کشیده مانند صدای (نای) از خود صادر می‌کند به هدف اینکه توجه پرنده ماده به خود جلب کند. در ارتفاع ۲۰ متری پرواز می‌کند، هنگام پرواز با بالهای باز و کشیده اش حرکاتی آکروباتیک ایجاد می‌کند وبه سرعت از بالای به سوی زمین می‌آید، بالهایش هنگام پرواز به ۴۱ سانتیمتر می‌رسد. در تلماسه‌ها بیشتر دویدن به پرواز ترجیح می‌دهد. پاهای بلندش به وی کمک می‌کند که شکمش به ریگ گرم صحرا نخورد، چون این پرنده در تلماسه می‌دود، وباز می‌ایستد اطراف خودش نگاه می‌کند، و دوباره به دویدن ادامه می‌دهد.

موسم تخم گذاری و جفت‌گیری پرنده «چکاوک هدهد » معمولاً از اواخر فصل بهار و اعتدال بهاری آغاز می‌شود و تا اواخر پائیز ادامه دارد. پرنده ماده از ۲ تا ۳ تخم می‌گذارد، مدت یک هفته روی تخمها می‌خوابد سپس جوجه‌ها از تخم بیرون می‌آیند. تا مدت ۴ روز توانایی بینایی ندارند. اگر احساس خطر کرد، ویا عابری به لانه اش نزدیک شد، از لانه بیرون می‌جهد برای حفاظت از لانه و جوجه‌ها وبه مسافت کوتاهی جلو آن شخص عابر می‌دود و توجه عابر به خود جلب می‌کند، و با این صورت آن را از لانه دور می‌سازد.

 

گروه صنعتی اندیشه سبز

شماره ثبت 9699

 

آدرس دفتر فروش: ارومیه خیابان خیام جنوبی جنب پاساژ خرم و نور مجتمع علم جو ماشین سازی اندیشه سبز

 

آدرس فروشگاه مرکزی : بزرگ راه خاتم النبیا – رو به روی درب پشتی ترمینال شهرستان – ابتدای باند پایین بزرگ راه – فروشگاه مرکزی اندیشه سبز

 

آدرس کارخانه : ارومیه شهرک صنعتی فاز دو توسعه – بلوار مهارت – پلاک 11، 19 و 20

 

به اطلاع مشتریان گرامی می رساند دفتر تهران شرکت اندیشه سبز به نشانی خیابان جمهوری بین گلشن و باستان ساختمان مروارید واحد 19 خریداری شده و به زودی شروع به فعالیت خواهد کرد.

 

تلفن دفتر فروش: 2246272-2246271-0441

تلفن فروشگاه مرکزی :2346612-2341796-0441

فکس :2246156-2246157-0441

همراه فروش :

اسکندری 09143403463--- قصابی 09144473924—علیزاده 09144485590

 

ارسال برای سرتاسر ایران و دریافت وجه کالا هنگام تحویل کالا

+نوشته شده در ساعت توسط مدیر