پرنده خوتکا

پرنده خوتکا

 

خوتکا  از اردکیان مهاجر است. این پرنده در اوراسیا تخم گذازی می‌کند و در فصل سرما به جنوب مهاجرت میکند. تعداد زیادی از خوتکاها با شروع پاییز به مرداب انزلی مهاجرت میکنند. این پرنده ۳۴ تا ۴۳ سانتیمتر طول و ۳۴۰ تا ۳۶۰ گرم وزن دارد و از همه اردک‌های هم خانواده خود (Anatinae) کوچک‌تر است.

 

iranjooje

 

joojekeshi

+نوشته شده در ساعت توسط مدیر